Uttatt til senior sabel-EM 2018

Gratulerer til tidligere Krs FK-fekter Andjelika Pejic (18), som er tatt ut til Serbias senior damelandslag for Fekte-EM 2018

Screenshot 2018-06-14 at 13.38.49.pngAndjelika startet med sabelfekting i Krs FK i 2014, etter skolekurs høsten 2012 , støttet av Kristiansand Idrettsråds «Storby-prosjekt».  Hun har nylig flytte tilbake til Serbia, der hun skal starte universitetsstudier til høsten.

Andjelika har tidligere deltatt i kadett-EM i 2016, og dette er første gang hun deltar i seniorklassen, der hun skal fekte både i individuell klasse og lagfekting.

Vi i Krs FK er stolte og glade på Andjelikas vegne over støtten hun får fra serbisk fekteforbund, og mulighetene i Serbia til å utvikle seg videre i sabelfekting.  Vi ønsker deg et stort lykke til, Andjelika!

Norge har dessverre kun landslag og deltagelse i kårdefekting. For sabel – og florettfekting pleier vi derfor å heie på våre nordiske naboer, f.eks. Danmark som har utviklet florettfektere som har hevdet seg på internasjonalt nivå de siste årene.  Vi heier også på franske og ungarske fektere på bakgrunn av klubbens mangeårige samarbeid med ungarske gjestetrenere, og vennskapsbånd til Orleans fekteklubb.

Video og intervju med Andjelika, fra serbisk damelandslags oppkjøring til EM 2018:

https://www.slobodnaevropa.org/a/29274906.html

Live-sendinger fra fekte-EM 2018:

https://www.eurofencingns2018.com/index.php/en/2015-10-27-07-35-27/live-streaming

 

Forfatter: krsfekteklubb

Fekteklubb i Kristiansand for alle som ønsker å fekte sabel og florett, to OL-grener av moderne fektesport. Andre klubber i Norge med sabel- og florettfekting er Molde Fekteklubb og Stavanger Sabelklubb.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: